Mikkelin raviradan hallituksen kokoustiedote 21.5.2024

22.05.2024

Raviradan hallitus kokoontui vuoden neljänteen kokoukseensa 21.5.2024.

Asialistalla oli mm. hallituksen vuosikellosta päättäminen, talousasiat, toimitusjohtajan ajankohtaiskatsaus, Suomen Hippoksen ansiomerkit sekä St Michel -järjestelytoimikunnan terveiset

Hallitus totesi, että St Michel -ravien järjestelyt ovat edenneet hyvin ja aikataulussa. St Michelistä muodostuu  kolmen päivän tapahtuma. Perjantai-iltana radalla on St Michel -vedot.

Uutta on myös lauantai-illan after race -tapahtuma jäähallissa. Tapahtuma käynnistyy heti ravien jälkeen ja St Michel -pääsylipun ostaneilla on siihen vapaa pääsy. 

Ajankohtaiskatsauksessa voitiin todeta, että satsaus nuoriin toteutuu. Keskiviikkona 22.5. raviradalle saapuu noin 350 koululaista tutustumaan hevosiin ja raviurheiluun. Myös radalla käynnistynyt ravikoulu on lähtenyt hyvin käyntiin. 

Hallituksen mielestä Hippoksen ansiomerkit olisi hyvä tapa palkita ansioituneita hevosharrastajia Etelä-Savossa. Päätettiin esittää Etelä-Savon Hevosjalostusliitolle yhteisen ansiomerkkitoimikunnan perustamista. Tavoitteena olisi jatkossa St Michel -ravien yhteydessä palkita ansioituneita henkilöitä.

Seuraavan kerran hallitus kokoontuu maanantaina 24.6.2024.

  Takaisin listaukseen